«Μπορώ κι εγώ! Όσο μπορείς…» από το 1ο Γυμνάσιο Χίου

 

 

Το 1ο Γυμνάσιο Χίου – «Σχολή Χίου», έλαβε μέρος στο 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό MapCompetition με θέμα: «Χαρτογραφώντας την προσβασιμότητα. Μπορεί ο συμμαθητής μου με αμαξίδιο να έρθει στο σχολείο;» Τρεις εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν τρίμηνη εβδομαδιαία επιμόρφωση και τριάντα τρεις μαθητές, υπό την καθοδήγησή των εκπαιδευτικών, δημιούργησαν μια γεωαφήγηση: https://storymaps.arcgis.com/stories/2aff85f2cef847909d51a78ac6ec5530, η οποία κέρδισε το 1ο Πανελλήνιο βραβείο στην κατηγορία γυμνασίων.

Στα πλαίσια διάχυσης των δράσεών του, το 1ο Γυμνάσιο Χίου – «Σχολή Χίου» σας προσκαλεί στις 21 Ιουνίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Χίου για την παρουσίαση του βραβευμένου έργου του «Μπορώ κι εγώ! Όσο μπορείς…» Στην εκδήλωση θα παραστούν και οι κκ. Αλκυόνη Μπαγλατζή και Αφροδίτη Ρήγα από την Spotin (Spotlight on Innovation), Διοργανωτή του Διαγωνισμού.

«Τις ευχαριστούμε θερμά για την ευκαιρία που μας έδωσαν να εκπαιδευτούμε, να ευαισθητοποιηθούμε εμείς και κυρίως οι μαθητές μας, αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε τη Χιώτικη κοινωνία για την προσβασιμότητα ατόμων που κινούνται με αμαξίδιο».

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.